Türkülerdiyarı: Turkulerdiyari.com Tanıtım Videosu 2 - Türkülerdiyarı

Jump to content

Yayında Yayında
Türkülerdiyari-Özgür Ile Özgürce Refresh   Sebiha Iyidogan - Gel Benim Sevdigim Refresh   12 Refresh Winamp İle Dinle   Media Player İle Dinle   iTunes İle Dinle   Real Player İle Dinle   Popup Ekranın'da Dinle
Gizle Göster
Türkülerdiyarı'na Hoşgeldin!

Forumdan en iyi şekilde yararlanabilmek için üye olmanı rica ediyoruz.Üye olduktan sonra posta kutuna gelen e-posta adresinde yer alan linke tıklayıp üyeliğini onaylaman gerekiyor.Daha sonra Yönetici üyeliğini kontrol edip gerektiğimde onaylayacaktır.

Video sistemimize Video eklemek çok kolay, resimli anlatım için burayı okuyun...

• Video Ekleme Yetkiniz Yok
  • Yorum Ekleyemezsiniz

Turkulerdiyari.com Tanıtım Videosu 2

Get Flash to see this player.

Video Açıklaması

Halk Ozanlarımız sadece sevda değil dostluklar adına da güzel eserler vermişler. dostun, gerçek dostluğun önemi her seferinde en güzel dizelerle dile getirilmiş. sadece sevdasını değil gönül dostunu da şiirlerine türkülerine konu etmiştir dosta yaren demiş. dostun yeri kimi zaman karındaştan öte olmuş. yarin yeri başka olsa da yarenin yerini kimse tutamamış. gönülden sevmiş.kimseyle paylaşmak istememiş. onunla çekeceği her kahıra razı olmuştur bir başkasıyla paylaşmayı kabullenmemiştir.

Video Detayları Oy Ver ! -----

• Video Linki: Turkulerdiyari.com Tanıtım Videosu 2
  • Ekleyen: BARIŞ   tarihinde Ara 31 2009 18:56 ÖS
  • Video Süresi:
  • Dosya Büyüklüğü:
  • Video Uzantısı:
  • Video Kalitesi (Kbps):
  • Toplam Tıklama: 225

Video Önizlemesi

Turkulerdiyari.com Tanıtım Videosu 2

Sitene Ekle

• HMTL Kodu:
  • Foruma Ekle:
  • Embed Code:

Yorumlar

BLTYNR  

Oca 01 2010 16:17 ÖS
Bu tanıtım videosu da harika olmuş, buram buram emek kokuyor.
Yüreğine sağlık Barış abi, teşekkürler.

BARIŞ  

Oca 01 2010 19:17 ÖS
Teşekkür ederim Bulut dost. Her şey Türküler Diyarı için

AŞKA  

Oca 01 2010 23:11 ÖS
Barış abi, çok güzel videoyu hazırlamışsınız, özellikle seçtiğiniz saz resimleri harika olmuş, çok beğendim. Emeğinize yüreğinize sağlık. Teşekkürler.

ZERDUS  

Oca 04 2010 04:05 ÖÖ
BARIS Can, Ellerin yûregin dert gôrmesin çok muhtesem bir video yapmissin hele Asik Veyselin konusmasini bu kadar net dinlememistim ve Tûkûyle birlikte Halk
Ozanlarinin izlenimi dahada deger katmis videoya Tûrkûleri ancak bu kadar gûzel
Anlatilabilinirdi bence tebrik ediyorum basarilarda yolun açik olsun Dost...
gul gul gul

BARIŞ  

Oca 11 2010 20:29 ÖS
Hepinize çok Teşekkür ederim beğendiğiniz için her şey Türküler Diyarı için

ozgun ada  

Şub 20 2010 13:38 ÖS
her iki videoda harika olmus yorumsuz yoruma gerek yok ve kendini cok guzel acikliyor emeginize saglik baris abi Gönderilen Resim

rüstem çetin  

Nis 06 2010 09:03 ÖÖ
henüz bir icratını göremedik sitenin ancak ya yeni oldugundan inanıyorumki bürasıda rayomuz kadar güzel olacakdır.

BLTYNR  

Nis 07 2010 00:53 ÖÖ

rüstem çetin, tarihinde 06 Nisan 2010 - 09:03 ÖÖ, demişki:

henüz bir icratını göremedik sitenin ancak ya yeni oldugundan inanıyorumki bürasıda rayomuz kadar güzel olacakdır.

Ben bu yorumdan pek birşey anlamadım?
Sayfa 1, toplam sayfa 1

Kullanıcı adını ve şifreni gir

Sign in options
  Facebook Hesabınla Gir